Bedrijfsprofiel

J.C. van Veldhuizen Hoveniersbedrijf Straatwerk B.V.

is van start gegaan op 1 april 1997. Wij zijn gevestigd aan Kauwenhoven 80 te Lunteren.

Op dit moment hebben wij 20 personeelsleden. Ons werk bestaat uit straatwerken, hovenierswerk, sportprojecten, grond- en rioolwerkzaamheden, bij zowel bedrijven als particulieren.

 

 

Straatwerk

Onze werkzaamheden voeren wij uit door heel Nederland. Zo heeft u ons aan het werk kunnen zien voor de firma Bruil in de Gemeente Ede op de Bospoort, in de Burgemeestersbuurt en op de Zandlaan. Ook werken wij voor voetbalclubs als PSV en ook op Papendal hebben wij verschillende werkzaamheden. Ook hebben wij verschillende werkzaamheden gedaan voor de firma Agterberg uit Utrecht. Ook voor het Gemeentehuis van Ede hebben wij het straatwerk verricht. Tevens verzorgen wij het straatwerk voor nieuwe en/of bestaande woonwijken.

Wij zijn ingericht om machinaal te straten. Ook hebben wij de mogelijkheid om zelf stabilisatiebeton te mengen op locatie. Hiervoor hebben wij een zelf mengende betonbak ontwikkeld. Met deze betonbak kunnen wij zelf beton mengen èn het ook uitrijden.

 

Hovenierswerk

Het hovenierswerk bestaat uit het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen bij bedrijven, overheid en particulieren. Ook verzorgen wij aanleg en onderhoud van speelpleinen van diverse scholen.

 

Sportprojecten

Bij sportprojecten verzorgen wij de aanleg en het onderhoud van sportvelden, zoals voetbal- en hockeyvelden.

 

Grond- en rioolwerk

Onze werkzaamheden van het grond- en rioolwerk doen wij in eigen beheer op particulieren en openbare terreinen. Onze werkzaamheden bij het riool zijn vooral verstoppingen verhelpen en oud riool vervangen.

 

Certificaten/leerbedrijf

Wij zijn in het bezit van de certificaten voor VCA, ISO en SEB. Ook zijn wij aangesloten als leerbedrijf bij Fundeon en Aequor.

 

J.C. van Veldhuizen BV
Hoveniers en straatwerken

Kauwenhoven 80
6741 PW Lunteren

Telefoon: 0318 - 48 64 03

Algemeen:

06 - 53 31 11 41 (Jan v. Veldhuizen)

Infra/Riool:

06-22 89 59 40 (Dick Dirksen)

Groen/Sport:

06 - 51 83 17 14 (Wim Brussen)

Gps/Tekenen:

06-22 89 59 40 (Dick Dirksen)


Email: jan@jcvanveldhuizen.nl

Kvk Arnhem nr 09.077423
BTW nr. 8159.74.516.B01