Projecten sportvelden:

 

Sportpark De Bakenberg te Arnhem

Bij sportpark De Bakenberg wordt het hockeyveld gerenoveerd. Voor deze renovatie voeren wij verschillende werkzaamheden uit. Zo hebben wij meegeholpen met het ontwerp van de renovatie, keerwanden gezet t.b.v. de nieuwe afscherming van het veld, oude fundatie en tribunes verwijderd en nieuwe fundatie geplaatst en daarnaast hebben wij de groenvoorziening aangepast. De groenvoorziening is nu zo ontworpen dat er zichtlijnen bestaan vanaf de kantine tot aan de parkeerplaats. Hierdoor is vanuit de kantine altijd zicht op de parkeerplaatsen. Dit is op deze manier ontworpen t.b.v. de veiligheid en controle. 

 

Onderhoud Sportvelden Garderen in opdracht van Bilderberg Hotels

Ook dit jaar zijn we weer druk in de weer geweest om het veld van voetbalvereniging 'de Veluwse boys' in Garderen in topconditie te brengen en te houden. Ook dit jaar hebben er weer verschillende prof-clubs hun trainingskamp in Garderen gehad, zij overnachten in het Bilderberghotel te Garderen en trainden op deze velden.

Speelklaar maken van het veld van stadion de 'Wageningse berg'

 

We zijn enorm trots op deze mooie stabiele grasmat op deze bijzondere plek.

 

Gemeente Arnhem aanleg trapveld bij speeltuin 'de Leuke Linde'

 

Hotel Bilderberg Garderen

Hotel De Bilderberg maakt gebruik van diverse sportvelden (Wodanseck Wolfheze, Garderen) om in de zomerstop training accommodaties te leveren aan profclubs uit de hele wereld, zoals Borussia Mönchengladbach, Gent, Go Ahead Eagles, SC Heereveen, Jong Oranje.

De doelgebieden van sportveld Garderen hadden aan het einde van de competitie een slechte grasmat. Deze doelgebieden moesten binnen 3 à 4 weken speelklaar gemaakt zijn met een dichte grasbezetting. Dit hebben we bereikt door het leggen van blokzoden.

 

 

J.C. van Veldhuizen BV
Hoveniers en straatwerken

Kauwenhoven 80
6741 PW Lunteren

Telefoon: 0318 - 48 64 03

Algemeen:

06 - 53 31 11 41 (Jan v. Veldhuizen)

Infra/Riool:

06-22 89 59 40 (Dick Dirksen)

Groen/Sport:

06 - 51 83 17 14 (Wim Brussen)

Gps/Tekenen:

06-22 89 59 40 (Dick Dirksen)


Email: jan@jcvanveldhuizen.nl

Kvk Arnhem nr 09.077423
BTW nr. 8159.74.516.B01