Hovenierswerk

 

Of het nu gaat om een kleine achtertuin of een park, wij kunnen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud voor u verzorgen. Denk aan de groenvoorziening bij bedrijven, overheden en particulieren, maar ook de aanleg en onderhoud van schoolpleinen.

 

Ambachtelijk snoeiwerk

 

     

Onze millieuvriendelijke Pellencmachines         Aanlegklus halfverharding

 

Ook kunnen we voor u:

  • Een passende tekening maken
  • Een tuin of groene ruimte aanleggen
  • Een tuin of groene ruimte onderhouden
  • Een tuin of groene ruimte renoveren
  • De maten uitzetten
  • Onkruidvrij houden
  • Sneeuwvrij houden
  • Zandbakken en dergelijke verversen
  • Allerlei snoeiwerkzaamheden uitvoeren
  • Enz.

Een nieuw project wordt inzichtelijk gemaakt met een duidelijk tekening. als het nodig is komen wij eerst de plaats van het project inmeten met gps en maken een duidelijk tekening.

Ook voor de aanleg bent u bij ons op het goede adres, mede omdat we ook het straatwerk en riool- en grondwerk in eigen beheer doen.

Voor het langdurige onderhoud werken wij voor verschillende bedrijven en particulieren, maar ook voor bijvoorbeeld overheden zoals de gemeente Ede. Dit langdurig onderhoud bestaat uit schoffelen, snoeien, maar ook onkruid spuiten en bestrijding van ongedierte in bijvoorbeeld planten.

In de herfst  is er vaak nog genoeg te doen in uw tuin of bedrijfsterrein. De vaak enorme hoeveelheid blad dat valt, maar ook de tuin winter klaar maken. Met onze bladblazers is dit vaak een enorme lastenverlichting die we u kunnen aanbieden.

Voor het snoei onderhoud werken we met de nieuwste machines. Zo hebben we een heggenschaar met toebehoren Deze werkt op een accu op de rug. Dit heeft verschillende voordelen voor u als klant. Het lawaai is beduidend minder, er is geen brandstof uitstoot meer (goed voor het milieu) en het apparaat is lichter. Doordat het gewicht lager is en er niet meer getankt hoeft te worden wordt er ook sneller gewerkt.

In de winter zijn wij er voor u als er gladheid optreedt door sneeuwval en bevriezing. Wij hebben hiervoor sneeuwschuiven die we bevestigen aan onze shovels. Ook het zout strooien regelen we dan voor u. Dit geldt voor een smal paadje maar ook voor complete parkeerplaatsen.

Schoolpleinen vergen door het intensieve gebruik vaak gedegen onderhoud. Wat denkt u bijvoorbeeld van de zandbakken? Het zand moet van tijd tot tijd ververst worden, graag zouden we u hiermee van dienst zijn.

Dit werk is uitermate geschikt om ons als bedrijf ook maatschappelijk verantwoord te laten werken. Als het bij de wensen van de klant hoort dan werken wij met mensen die bijvoorbeeld op therapeutische basis werken of die bij ons werken in een re-integratieproject.

 

 

J.C. van Veldhuizen BV
Hoveniers en straatwerken

Kauwenhoven 80
6741 PW Lunteren

Telefoon: 0318 - 48 64 03

Algemeen:

06 - 53 31 11 41 (Jan v. Veldhuizen)

Infra/Riool:

06-22 89 59 40 (Dick Dirksen)

Groen/Sport:

06 - 51 83 17 14 (Wim Brussen)

Gps/Tekenen:

06-22 89 59 40 (Dick Dirksen)


Email: jan@jcvanveldhuizen.nl

Kvk Arnhem nr 09.077423
BTW nr. 8159.74.516.B01