Inmeten met GPS

Als bedrijf kunnen we u ook van dienst zijn met het inmeten en uitzetten voor verschillende doeleinden. Dit gebeurt met behulp van een nauwkeurig gps-meetsysteem. Dit Global Positioning System (GPS) is een plaatsbepalingssysteem wat werkt met de signalen van satellieten.

 

Zo kunnen we :

  • Voetbalvelden, straatwerken, tuinen e.d uitzetten.
  • Revisie tekeningen maken van nieuw gelegde kabels en leidingen.
  • Revisie tekeningen maken van nieuw opgeleverde projecten.
  • Posities van ondergrondse kabels en leidingen bepalen.
  • Eigendommen en terreinen voor woningcorporaties e.d. inmeten.
  • Groene ruimtes inmeten voor bijv. een onderhoudsplan.

 

 

Dit alles doen we in eigen beheer, van het zetten van een nulpunt om het project te starten, tot de revisietekening maken.

De informatie die we met het systeem verzamelen, zetten we om naar een autocad tekening die gemaakt wordt volgens de wensen van de klant.

Ook kunnen we aan de hand van de gegevens een onderhoudsplan voor u verzorgen, zo weet u altijd waar er wat en wanneer moet gebeuren aan bijvoorbeeld het groenonderhoud. Dit onderhoud kunnen wij als bedrijf tevens voor u verzorgen.

Voor het uitzetten van de belijning van voetbalvelden e.d kunnen wij de maten van de belijning uitzetten, dit bespaart tijd en geld in vergelijking met het handmatig inmeten.

Het inmeten van ondergrondse kabels en leidingen zorgt ervoor dat u later, als de grasmat of het straatwerk er in zit, altijd de plaats waar ze liggen weer terug kunt vinden aan de hand van de tekening.

Voor de woningcorporatie Woonstede in Ede zijn we nu 150 objecten aan het inmeten. Wij meten voor Woonstede gebouwen (flats, appartementencomplexen en eensgezinswoningen) , straatwerk, de groenvakken, bomen en straatmeubilair in zetten dit op een autocadtekening. Dit wordt omgevormd en in een programma geplaatst, waardoor medewerkers van Woonstede altijd en overal de gegevens in kunnen zien. Dit bespaart tijd en geld.

Er zijn mogelijkheden te over, graag horen we uw wensen!

 

View the embedded image gallery online at:
http://jcvanveldhuizen.nl/index.php/gps#sigFreeIda4210d82c8
  

Otterlo: Localiseren van bommen        Bunckmanplein Voorthuizen

J.C. van Veldhuizen BV
Hoveniers en straatwerken

Kauwenhoven 80
6741 PW Lunteren

Telefoon: 0318 - 48 64 03

Algemeen:

06 - 53 31 11 41 (Jan v. Veldhuizen)

Infra/Riool:

06-22 89 59 40 (Dick Dirksen)

Groen/Sport:

06 - 51 83 17 14 (Wim Brussen)

Gps/Tekenen:

06-22 89 59 40 (Dick Dirksen)


Email: jan@jcvanveldhuizen.nl

Kvk Arnhem nr 09.077423
BTW nr. 8159.74.516.B01